Kunstenaarsgenootschap de Ploegh – website herontwerp | redactie

De Ploegh is een Landelijk Kunstenaars Genootschap. De vereniging, ontstaan in Amersfoort in 1934, had jarenlang haar galerie in Museum Flehite. In 2004 verhuisde de vereniging naar Park Klein Engendaal in Soest.
De kunstenaarsvereniging telt ruim 100 leden en groeit nog steeds. De meeste artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd. LKG de Ploegh is vertegenwoordigd op diverse beurzen in binnen- en buitenland.

In de galerie van de Ploegh in Soest worden behalve de befaamde Grafiekmanifestatie zo’n 5 a 6 tentoonstellingen per jaar georganiseerd. Naast de mooie galerie heeft de vereniging op deze locatie in Park Klein Engendaal in Soest ook nog de beschikking over een beeldentuin van ca. 1 hectare. Deze tuin is het hele jaar door geopend met een ruime keuze aan beelden van de aangesloten kunstenaars. www.deploegh.nl | www.hazart.nl | www.dehazelaar.nl

Jonkergouw KunstWerk verzorgt de redactie en her-ontwikkeling, de webbeheerder Masters of Media het ontwerp en beheer van de site van de Ploegh.

JonkergouwKunstWerk_Ploegh_site_II

> voorbeeld homepage

> voorbeeld kunstenaarsoverzicht