Affordable Art Fair Amsterdam | De Ploegh

AAF_Ploegh_1

Jonkergouw KunstWerk zal ook dit jaar weer een groep kunstenaars van de kunstenaarsvereniging De Ploegh vertegenwoordigen.

30 oktober t/m 2 november 2014

Met 17 kunstenaars is Galerie de Ploegh vertegenwoordigd tijdens de Affordable Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam. Deze kunstbeurs gericht op betaalbare hedendaagse kunst.

De kunstenaars van de Ploegh tonen een grote veelzijdigheid aan kunst: schilderijen, foto’s, grafiek, keramiek en ander ruimtelijk werk. Kunst voor de beginnende kunstliefhebber én voor de ervaren kunstkenner!

De Ploegh is één van de grootste landelijke kunstenaarsverenigingen in Nederland. Door de diversiteit aan kunstdisciplines binnen de Ploegh kan de vereniging een breed tentoonstellingsprogramma bieden: onderscheidend, inspirerend en prikkelend. Daarbij exposeert de Ploegh op externe locaties verspreid over heel Nederland en zijn de leden regelmatig te zien op (inter)nationale kunstbeurzen.

Welkom in stand D21!

BEKIJK HIER DE FLYER

> afbeelding: Bea van der Heijden & Carolien Brusse

Deelnemende kunstenaars Gerard Akerboom, Peter van den Akker, Menno Bauer, Barbara Bläsing, Hannah Blom, Carolien Brusse & Bea van der Heijden, Monika Buch, Dagmar de Kok, Annemiek van Kollenburg, Suus Kooijman,  Heleen van Nieuwland – troj, Frits Nolte, Mark van Praagh, Cécile van Spronsen, Rob Steenhorst, Marijke Vijfhuizen, Persheng Warzandegan

Locatie De Kromhouthal / De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP, Amsterdam

aaf logo rgb

Affordable Art Fair Amsterdam Stand D21 – 30 oktober t/m 2 november 2013

> www.affordableartfair.com

logo_ploegh_klein

> www.deploegh.nl